Użytkownik
no wiec zostalem wybrany na nowego szefa, dziekuje . jest to spora odpowiedzialnosc, postaram sie eni zawiesc!!
trzeba cos postanowic!!
musze rozbudowywc ambasade zeby przyjac Was do siebie jak wiadomo potzrebna jest do tego surka! a wiec godzinna produkcja surki codziennie idzie do mnie! OBOWIĄZKOWO
poprosze aby kazdy podal jaka nacja gra , co na jakim poziomie ma rozbudowane, najlepiejw prywatncyh wiadomosciah prosze to do mnie przeslac w razie jakby ktos nie chial sie przylaczycl do anszego tworu , niech ma malo informacji o nas.
Hasel i Andronikus beda moimi najblizszymi wspolpracownikami, wyrazi chec pomocy ktora bedize mi i Wam potzrebne dla sprawnego rozwoju soja!!
prawdopodbnie do jutra bedzie u mnie gotowa ambasada zeby spora czesc z Was przyjac, jednak przejscie wiazac sie bedzie obowiazkami !! trzeba bedzie sie wykazywac i systematycznie rozwijac.
pomoc sobie nawzajem jest jednym z obowiazkow, kiedy piszemy ze jest zrzutka surki na cos to jest to niepodwazalne i obowiazuje wszytskich! bedzie to kontrolowane
gracze ktorzy chca byc przyjeci i przyjeci musza byc aktywni, pikniku nie bedzie!
jak zakladal plan Andronikusa wejscie do mnie bedzie dla najlepszych, reszta zostyanie u runiego, poki co , beda mieli czas aby sie roznac i drzwi sa dla nich otwarte:) nikogo nie zrekslamy z gory.
poki co to wsyztsko bo mam dzisiejsza noc zaplanowana na pisanie pracy licnecjackiej i grabienie farm:)
wszystkie sugestie, rady i pomoc mile widziane , aby nasz ssoj rusl w sile .
nazwa prawdopodobnie ulegnie zmianie o czym zostaniecie poinformafani
Maximus
NARAZIE JEDNAK NIE WYSYLAJCIE SURKI NA AMBE sam ja podciagne, wy se roziwjacie tylko madrze!!
Ostatnio edytowany przez maximus decimus (2008-12-16 22:53:55)
Administrator
To ja od razu napiszę ze mam zanotowane, kto ile wysyłał do mnie, i ile mi runi przysłał Oczywiście zaznaczam ze wszystko oddam co do ziarnka
Jak każdy będzie wysyłał informacje o polach, wojsku do Maxa, to nie zapomnijcie napisać TYTUŁU wiadomości Dosyć męczące jest, jak 98 procent wiadomości, zatytułowana jest ,,brak tematu,,
Do dzieła Panowie! (jest jakaś pani z nami? )